+31(0)624499987 info@teamkim.nl

Veerkracht en toewijding: Hoe Team Kim doorging na de uitdagingen van het afgelopen jaar

  • Home / Organisatie / Veerkracht en toewijding:…
Veerkracht en toewijding: Hoe Team Kim doorging na de uitdagingen van het afgelopen jaar

Het is vaak moeilijk om een organisatie draaiende te houden wanneer de oprichter of directeur ziek wordt of tijdelijk niet beschikbaar is. Het afgelopen jaar heeft Team Kim deze uitdaging ervaren toen hun oprichter, Kim, werd getroffen door een hersenbloeding. Dit was een enorme schok voor het hele team, maar vooral voor Kim zelf.

Kim was gedwongen om haar werkzaamheden tijdelijk op te schorten om zich te concentreren op haar herstel. Dit betekende echter niet het einde van de stichting. Else, de gespreksleider van de stichting, stapte in en nam het voortouw om het werk van Kim voort te zetten. Samen met de vrijwilligers van de stichting zorgde Else ervoor dat de stichting kon blijven functioneren en haar doelen kon blijven nastreven.

Nu alles weer een beetje op de rails staat, heeft Else aangegeven dat ze graag verder wil gaan met haar eigen passies en dromen. Dit betekent dat er een nieuwe interim-directeur moest worden aangenomen om het werk van Kim voort te zetten. Het bestuur heeft de keuze laten vallen op Fieke Opdam, een 33-jarige pedagoog en cabaretière.

Fieke heeft veel ervaring in het werken met mensen en het organiseren van evenementen. Ze is enthousiast om Kim’s werk voort te zetten en heeft zich volledig ingezet om ervoor te zorgen dat de stichting op volle toeren blijft draaien. Met haar passie en inzet zal Fieke de stichting helpen om haar doelen te bereiken en de boodschap van Kim verder te verspreiden.

Het is geweldig om te zien dat Team Kim niet is gestopt toen Kim ziek werd, maar dat ze hebben doorgezet en het werk van de stichting hebben voortgezet. Dit is een voorbeeld van de veerkracht en toewijding van een team dat gelooft in de missie van hun stichting en er alles aan doet om deze voort te zetten. We wensen Fieke en het hele team van Team Kim veel succes en kijken uit naar de diverse lezingen, lessen of events die ze dit jaar organiseren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *