Het verhaal

Team Kim is een stichting die zich inzet voor het terugdringen van kindermishandeling en het vergroten van bewustwording. Team Kim ontstond toen Kim, de oprichter van de stichting, besloot om van haar verleden een grote kracht te maken. Zij besloot haar eigen ervaringen in te zetten voor een betere aanpak en meer bewustwording. Inmiddels is Team Kim uitgegroeid tot een professionele stichting stichting met ervaringsdeskundigen en vrijwilligers, die zich allemaal inzetten om deze missie te bereiken.

Ons team bestaat uit verschillende mensen die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan de strijd tegen kindermishandeling. Onze ervaringsdeskundigen weten als geen ander hoe het voelt om kindermishandeling mee te maken en delen hun persoonlijke verhaal om anderen bewust te maken en te inspireren. Onze vrijwilligers dragen bij aan verschillende projecten en activiteiten en zijn onmisbaar voor de organisatie. Het bestuur zorgt voor de nodige ondersteuning en expertise en onze interim-directeur werkt samen met het team aan de verdere ontwikkeling van Team Kim.

Wij geloven in de kracht van onze ervaringsdeskundigheid en hebben verschillende projecten ontwikkeld om kindermishandeling bespreekbaar te maken en het taboe te doorbreken. Ook nu ontwikkelen we nieuwe lespakketten in samenwerking met het ministerie van volksgezondheid. Onze aanpak is gebaseerd op samenwerking, betrokkenheid en een positieve benadering. We werken nauw samen met docenten, hulpverleners, beleidsmakers en andere organisaties om onze doelen te bereiken en zo veel mogelijk mensen te bereiken.

Het terugdringen van kindermishandeling en het vergroten van bewustwording over dit onderwerp is een complexe taak, maar met ons team van betrokken en gemotiveerde mensen zijn we vastberaden om een verschil te maken. Wij zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken uit naar wat de toekomst nog meer voor ons in petto heeft.

Missie

Het terugdringen van kindermishandeling en het vergroten van bewustwording over dit belangrijke onderwerp door middel van persoonlijke verhalen en een positieve benadering.

Visie

Wij streven ernaar om kindermishandeling bespreekbaar te maken en het taboe te doorbreken, zodat elk kind in een veilige en gezonde omgeving kan opgroeien. Samen met ons team van ervaringsdeskundigen, vrijwilligers, het bestuur en een interim-directeur zetten wij ons in voor een betere aanpak en meer bewustwording over kindermishandeling.